Νέα πιστοποίηση από τη Softone για το S360

Νέα πιστοποίηση από τη Softone για το S360

Πιστοποίηση S360Νέα πιστοποίηση από τη Softone για το S360 απέκτησε πρόσφατα η NewSoftware.

Το S360 είναι ένα Web & Mobile Application, κυρίως για χρήστες “εν κινήσει” που θέλουν να έχουν πρόσβαση στο εταιρικό πρόγραμμα Softone από το Smartphone ή Tablet τους. Το S360 λειτουργεί σαν application σε iOS ή Android συσκευές, αλλά και σαν Web App από οποιοδήποτε web browser, όπως Chrome, Firefox, Safari, κλπ.

Το S360 είναι η ιδανική λύση για στελέχη πωλήσεων, όπου μπορούν με ένα tablet να έχουν πλήρη εμπορική εικόνα κάθε πελάτη τους, να δειγματίζουν προϊόντα και να καταχωρούν άμεσα παραγγελίες ή και εισπράξεις στο Softone. Επίσης μπορούν να συμπληρώνουν ερωτηματολόγια και άλλες λειτουργίες CRM όπως το προσωπικό τους ημερολόγιο και το πλάνο επισκέψεων ή εργασιών.

Η διαδικασία της πιστοποίησης των συνεργατών της από τη Softone, γίνεται online με θεωρητική αλλά και πρακτική εξέταση (ασκήσεις) και διασφαλίζει στους υποψήφιους πελάτες το επιθυμητό επίπεδο γνώσεων της εφαρμογής Softone από τους πιστοποιημένους συνεργάτες της.

Σχετικά με το S360, μπορείτε να δείτε περισσότερες πληροφορίες εδώ ή να κατεβάσετε στο κινητό ή tablet σας το demo από το Apple store ή Google play.

appstore        playstore

Σε κάθε περίπτωση, μπορούμε να προγραμματίσουμε μια επίσκεψη στην επιχείρηση σας, για μια δωρεάν παρουσίαση των λύσεων που προσφέρει η NewSoftware & η Softone. Επικοινωνήστε μαζί μας τηλεφωνικά στο 211-78005000 ή μέσω της φόρμας επικοινωνίας από εδώ