Soft1 360 Mobile & Web App

Soft1 360 Mobile & Web App

Το γραφείο της σύγχρονης επιχείρησης βρίσκεται παντού

Οι σύγχρονες επιχειρήσεις έχουν την ανάγκη οι άνθρωποι τους να λειτουργούν με την ίδια αποτελεσματικότητα, τόσο εντός όσο και εκτός γραφείου. Χρειάζεται να βρίσκονται κοντά στους πελάτες, τους προμηθευτές και τους συνεργάτες τους κάθε στιγμή. Να μπορούν να εκμεταλλευτούν την ελευθερία πρόσβασης σε εταιρικά δεδομένα -σε πραγματικό χρόνο- όπου και εάν βρίσκονται, από οποιαδήποτε συσκευή.

Η πρωτοποριακή εφαρμογή Soft1 360 σας προσφέρει τη δυνατότητα ασφαλούς και αξιόπιστης χρήσης της κεντρικής σας μηχανογράφησης από οπουδήποτε και με οποιαδήποτε συσκευή.

Με την εφαρμογή αυτή μπορείτε να αξιοποιήσετε ένα ισχυρό, εναλλακτικό user interface του λογισμικού Soft1, που ενισχύει την ευελιξία χρήσης και την αμεσότητα πρόσβασης σε κρίσιμους πληροφοριακούς πόρους της επιχείρησης σας. Με άλλα λόγια, το Soft1 360 επεκτείνει την “εμβέλεια” του κεντρικού ERP και σας επιτρέπει την απομακρυσμένη πρόσβαση και χρήση του από παντού, οποιαδήποτε στιγμή και μέσω οποιασδήποτε συσκευής!

Επιπλέον, το Soft1 360 έχει τη δυνατότητα να προσαρμόζεται απόλυτα στις ιδιαίτερες ανάγκες κάθε χρήστη, ανάλογα με το ρόλο ή τη θέση του στην εταιρεία, επιτρέποντας στα στελέχη σας να λειτουργούν με την ίδια αποτελεσματικότητα τόσο εντός, όσο και εκτός γραφείου.

Η εφαρμογή Soft1 360 μπορεί να αξιοποιηθεί από όλες τις μηχανογραφικές εγκαταστάσεις Soft1

Online ή Offline λειτουργία

Το Soft1 360 έχει τη δυνατότητα να λειτουργεί είτε μέσω web browser (web-app), είτε σαν εφαρμογή σε smarthones & tablets (mobile app) Ειδικότερα για τους χρήστες που έχουν την mobile εφαρμογή υπάρχει και η δυνατότητα της offline λειτουργίας , χωρίς να απαιτείται συνεχή επικοινωνία με το κεντρικό ERP.

Είναι η ιδανική λύση για όσους βρίσκονται εκτός γραφείου και δεν διαθέτουν πακέτο δεδομένων internet κινητής τηλεφωνίας ή έχουν περιορισμένη διαθεσιμότητα ή ανεπαρκές σήμα, λόγω γεωγραφικής θέσης και σημείου.

s360-offlineΓια παράδειγμα ένας επιθεωρητής πωλήσεων θα μπορούσε ξεκινώντας το ημερήσιο ή εβδομαδιαίο δρομολόγιο επισκέψεων του, να έχει ήδη συγχρονίσει μέσω wifi την εφαρμογή Soft1 360 από το γραφείο ή το σπίτι μου και να έχει μαζί του όλα τα δεδομένα που αφορούν τους πελάτες του και το πρόγραμμα επισκέψεων του.  Σε offline λειτουργία θα μπορεί να καταχωρήσει τις επισκέψεις του, νέες παραγγελίες, εισπράξεις ή ερωτηματολόγια και όποτε υπάρξει διαθεσιμότητα internet, να συγχρονίσει ξανά με το ERP για να στείλει ή και να λάβει νέα δεδομένα.

Με τον τρόπο αυτό επιτυγχάνεται άμεση και αμφίδρομη πληροφόρηση, εξοικονόμηση χρόνου και μείωση κόστους και λαθών.

To Soft1 360 σαν mobile εφαρμογή για smartphones ή tablets, είναι διαθέσιμo για συσκευές με λειτουργικό iOS ή Android

appstore

playstore