Ψηφιακή Κάρτα Εργασίας

ΕΡΓΑΝΗ ΙΙ

«ΨΗΦΙΑΚΗ ΚΑΡΤΑ ΕΡΓΑΣΙΑΣ»

Πλήρης κάλυψη όλων των απαιτήσεων λειτουργίας της Ψηφιακής Κάρτας Εργασίας μέσα από τις εφαρμογές Soft1 Μισθοδοσία & HRMS

Η υποχρεωτική εφαρμογή της Ψηφιακής Κάρτας Εργασίας επιφέρει μια νέα πραγματικότητα στην καθημερινή λειτουργία των επιχειρήσεων, επιβάλλοντας την καταγραφή και αποστολή στο σύστημα ΕΡΓΑΝΗ των δεδομένων προσέλευσης και αποχώρησης όλων των εργαζομένων στο χώρο εργασίας τους.

 

Οι εφαρμογές Soft1 Μισθοδοσία & Soft1 HRMS και το νέο module myErgani Live αυτοματοποιούν τον τρόπο λειτουργίας της Ψηφιακής Κάρτας Εργασίας, προσφέροντας πολλαπλούς τρόπους συλλογής και αποστολής των δεδομένων προσέλευσης και αποχώρησης των εργαζομένων, απλοποιώντας τον τρόπο εκτέλεσης πολύπλοκων καθημερινών εργασιών.

myworkplace

Πολλαπλοί τρόποι συλλογής & διαβίβασης δεδομένων

 

Ενσωματώνοντας την πρωτοποριακή υπηρεσία Worktime Audit το νέο module myErgani Live παρέχει τη δυνατότητα συλλογής, εισαγωγής και αποστολής των δεδομένων προσέλευσης και αποχώρησης των εργαζομένων από πολλαπλές πηγές, όπως:

 

 • Soft1 myWorkplace
 • Soft1 Ergani QR Scanner
 • Σύστημα Ωρομέτρησης

Επικοινωνήστε μαζί μας  για περισσότερες πληροφορίες.

Μάθετε περισσότερα
Φόρμα επικοινωνίας

Softone & Ψηφιακή Κάρτα Εργασίας

Η Softone προσφέρει 2 λύσεις που καλύπτουν τις ανάγκες όλης της αγοράς:

 

 • Η 1η λύση αφορά μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις μέχρι 50 εργαζόμενους με το πρόγραμμα Soft1 HRM Express
 • Η 2η λύση καλύπτει επιχειρήσεις με πάνω από 50 εργαζόμενους αλλά και με μεγαλύτερες ανάγκες οργάνωσης και διαχείρισης του προσωπικού τους

1η λύση μέχρι 50 εργαζόμενους

Η νέα εφαρμογή Soft1 HRM Express ενσωματώνει όλα όσα χρειάζονται οι μικρές και οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις για να απλοποιήσουν και να αυτοματοποιήσουν την εκτέλεση εργασιών που σχετίζονται με τη διαχείριση των εργαζομένων τους.

Ταυτόχρονα καλύπτουν όλες τις απαιτήσεις του ΕΡΓΑΝΗ ΙΙ και της Ψηφιακής Κάρτας Εργασίας αναφορικά με την ψηφιακή οργάνωση του χρόνου εργασίας και την καθημερινή καταγραφή και αποστολή των δεδομένων προσέλευσης και αποχώρησης (των εργαζομένων τους).

 

To Soft1 HRM Express προσφέρει:

 

 • Διαχείριση εργαζομένων/στελεχών
 • Οργανόγραμμα επιχείρησης
 • Ψηφιακή οργάνωση χρόνου εργασίας
 • Διαχείριση αδειών
 • Ημερολόγιο εργασίας
 • Soft1 Ergani QR Scanner για σάρωση της κάρτας εργαζόμενου και διαβίβαση στο ΕΡΓΑΝΗ ΙΙ
 • Εργαλεία ελέγχου myErgani Tools για έλεγχο προσέλευσης/αποχώρησης εργαζομένων διόρθωση λαθών, κ.λπ.

Η εφαρμογή Soft1 HRM Express διατίθεται αποκλειστικά στο Cloud και για επιχειρήσεις με έως 50 εργαζόμενους. Tο κόστος της ετήσιας συνδρομής να διαμορφώνεται ως ακολούθως:

 

 • Ετήσια συνδρομή Soft1 HRM Express [ Έως 10 εργαζόμενοι ] 200,00€+ΦΠΑ
 • Ετήσια συνδρομή Soft1 HRM Express [ Επιπλέον 10 εργαζόμενοι ] 100,00€+ΦΠΑ

2η λύση πάνω από 50 εργαζόμενους

Η 2η λύση καλύπτει επιχειρήσεις με πάνω από 50 εργαζόμενους αλλά και με μεγαλύτερες ανάγκες οργάνωσης και διαχείρισης του προσωπικού τους.

 

Οι εφαρμογές Soft1 Μισθοδοσία & Soft1 HRMS και το νέο module myErgani Live αυτοματοποιούν τον τρόπο λειτουργίας της Ψηφιακής Κάρτας Εργασίας, προσφέροντας πολλαπλούς τρόπους συλλογής και αποστολής των δεδομένων προσέλευσης και αποχώρησης των εργαζομένων, απλοποιώντας τον τρόπο εκτέλεσης πολύπλοκων καθημερινών εργασιών.

 

Στη λύση αυτή παρέχεται και η δυνατότητα απόκτησης της εφαρμογής Soft1 myWorkplace όπου ο εργαζόμενος μπορεί από τον υπολογιστή του ή το martphone του, να δηλώνει την προσέλευση & την αποχώρησή του και η εφαρμογή Worktime Audit να διαβιβάζει αυτόματα τα δεδομένα στο ΕΡΓΑΝΗ σε πραγματικό χρόνο.

 

Για να την υλοποίηση της Ψηφιακής Κάρτας με τη 2η λύση, απαιτείται είτε η εφαρμογή Mσθοδοσίας, είτε η εφαρμογή HRMS της Softone.

Όλες οι λειτουργίες και δυνατότητες στην πλήρη έκδοση

Ενσωματώνοντας την πρωτοποριακή υπηρεσία Worktime Audit το νέο module myErgani Live παρέχει τη δυνατότητα συλλογής, εισαγωγής και αποστολής των δεδομένων προσέλευσης και αποχώρησης των εργαζομένων από πολλαπλές πηγές

S1 myWorkplace

 

Η εφαρμογή Soft1 myWorkplace διαθέτει ηλεκτρονικό (virtual) σύστημα καταγραφής δεδομένων προσέλευσης & αποχώρησης. Ο εργαζόμενος από τον ηλεκτρονικό υπολογιστή του ή το smartphone του δηλώνει την προσέλευση & την αποχώρησή του και η εφαρμογή Worktime Audit διαβιβάζει αυτόματα τα δεδομένα στο ΕΡΓΑΝΗ σε πραγματικό χρόνο.

S1 Ergani QR Scanner

 

Το Soft1 Ergani QR Scanner είναι ένα πρωτοποριακό mobile application καταγραφής δεδομένων προσέλευσης & αποχώρησης με δυνατότητα λειτουργίας σε tablet ή smartphone. Παρέχει τη δυνατότητα σάρωσης της κάρτας εργασίας κάθε εργαζόμενου, με σκοπό την καταγραφή των δεδομένων προσέλευσης και αποχώρησής του. Διασυνδέεται με την υπηρεσία Worktime Audit, διαβιβάζοντας αυτόματα και σε πραγματικό χρόνο όλα τα δεδομένα στο πληροφοριακό σύστημα ΕΡΓΑΝΗ

Σύστημα Ωρομέτρησης

 

Οι προηγμένες υπηρεσίες διαδικτύου (web services) των Soft1 εφαρμογών διασυνδέονται και επικοινωνούν απρόσκοπτα με οποιοδήποτε σύστημα ωρομέτρησης, λαμβάνοντας αυτόματα όλα τα δεδομένα προσέλευσης & αποχώρησης των εργαζομένων, τα οποία στη συνέχεια διαβιβάζονται στο σύστημα ΕΡΓΑΝΗ μέσω της υπηρεσίας Worktime Audit.

Πρωτοποριακό περιβάλλον λειτουργίας

Η καταγραφή και εισαγωγή των δεδομένων προσέλευσης & αποχώρησης γίνεται αποκλειστικά ή συνδυαστικά με καθέναν από τους ανωτέρω τρόπους. Επιπλέον, σε συνδυασμό με την εφαρμογή Soft1 myWorkplace, τα εργαλεία ελέγχου του myErgani Live παρέχουν στους εργαζόμενους τη δυνατότητα για 24/7 πρόσβαση και μέσω οποιασδήποτε συσκευής στα δεδομένα προσέλευσης & αποχώρησής τους.

Πληροφοριακό υλικό:

Soft1-myWorkplace

Download-PDF_small

Soft1-myErgani Live

Download-PDF_small

Φόρμα επικοινωνίας

  *Όνομα

  *Τηλέφωνο

  *Επωνυμία επιχείρησης

  *Αριθμός Εργαζομένων

  *Επώνυμο

  *Email

  *Αντικείμενο

  *Η συμπλήρωση των πεδίων είναι υποχρεωτική

  Συμβουλευτείτε έναν επαγγελματία

  Επικοινωνήστε μαζί μας, για να δούμε τις ανάγκες της επιχείρησης σας και να σας προτείνουμε την κατάλληλη έκδοση του Soft1 CRM – ERP. Διαθέτουμε όλες τις εφαρμογές της Softone και αναλαμβάνουμε την παραμετροποίηση, εκπαίδευση των χρηστών καθώς και την υποστήριξή τους. Η NewSoftware, είναι Premium Partner της Softone  με τα στελέχη της να έχουν πολυετή εμπειρία στο χώρο του επιχειρηματικού λογισμικού.

  Καλέστε μας για περισσότερες πληροφορίες: