Ψηφιακή Κάρτα Εργασίας

ΕΡΓΑΝΗ ΙΙ

«ΨΗΦΙΑΚΗ ΚΑΡΤΑ ΕΡΓΑΣΙΑΣ»

Πλήρης κάλυψη όλων των απαιτήσεων λειτουργίας της Ψηφιακής Κάρτας Εργασίας μέσα από τις εφαρμογές Soft1 Μισθοδοσία & HRMS

Η υποχρεωτική εφαρμογή της Ψηφιακής Κάρτας Εργασίας επιφέρει μια νέα πραγματικότητα στην καθημερινή λειτουργία των επιχειρήσεων, επιβάλλοντας την καταγραφή και αποστολή στο σύστημα ΕΡΓΑΝΗ των δεδομένων προσέλευσης και αποχώρησης όλων των εργαζομένων στο χώρο εργασίας τους.

 

Οι εφαρμογές Soft1 Μισθοδοσία & Soft1 HRMS και το νέο module myErgani Live αυτοματοποιούν τον τρόπο λειτουργίας της Ψηφιακής Κάρτας Εργασίας, προσφέροντας πολλαπλούς τρόπους συλλογής και αποστολής των δεδομένων προσέλευσης και αποχώρησης των εργαζομένων, απλοποιώντας τον τρόπο εκτέλεσης πολύπλοκων καθημερινών εργασιών.

myworkplace

Πολλαπλοί τρόποι συλλογής & διαβίβασης δεδομένων

 

Ενσωματώνοντας την πρωτοποριακή υπηρεσία Worktime Audit το νέο module myErgani Live παρέχει τη δυνατότητα συλλογής, εισαγωγής και αποστολής των δεδομένων προσέλευσης και αποχώρησης των εργαζομένων από πολλαπλές πηγές, όπως:

 

 • Soft1 myWorkplace
 • Soft1 Ergani QR Scanner
 • Σύστημα Ωρομέτρησης

Επικοινωνήστε μαζί μας  για περισσότερες πληροφορίες.

Μάθετε περισσότερα
Φόρμα επικοινωνίας

Softone & Ψηφιακή Κάρτα Εργασίας

Η Softone προσφέρει 2 λύσεις που καλύπτουν τις ανάγκες όλης της αγοράς:

 

 • Η 1η λύση αφορά μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις μέχρι 50 εργαζόμενους με το πρόγραμμα Soft1 HRM Express
 • Η 2η λύση καλύπτει επιχειρήσεις με πάνω από 50 εργαζόμενους αλλά και με μεγαλύτερες ανάγκες οργάνωσης και διαχείρισης του προσωπικού τους

1η λύση μέχρι 50 εργαζόμενους

Η νέα εφαρμογή Soft1 HRM Express ενσωματώνει όλα όσα χρειάζονται οι μικρές και οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις για να απλοποιήσουν και να αυτοματοποιήσουν την εκτέλεση εργασιών που σχετίζονται με τη διαχείριση των εργαζομένων τους.

Ταυτόχρονα καλύπτουν όλες τις απαιτήσεις του ΕΡΓΑΝΗ ΙΙ και της Ψηφιακής Κάρτας Εργασίας αναφορικά με την ψηφιακή οργάνωση του χρόνου εργασίας και την καθημερινή καταγραφή και αποστολή των δεδομένων προσέλευσης και αποχώρησης (των εργαζομένων τους).

 

To Soft1 HRM Express προσφέρει:

 

 • Διαχείριση εργαζομένων/στελεχών
 • Οργανόγραμμα επιχείρησης
 • Ψηφιακή οργάνωση χρόνου εργασίας
 • Διαχείριση αδειών
 • Ημερολόγιο εργασίας
 • Soft1 Ergani QR Scanner για σάρωση της κάρτας εργαζόμενου και διαβίβαση στο ΕΡΓΑΝΗ ΙΙ
 • Εργαλεία ελέγχου myErgani Tools για έλεγχο προσέλευσης/αποχώρησης εργαζομένων διόρθωση λαθών, κ.λπ.

Η εφαρμογή Soft1 HRM Express διατίθεται αποκλειστικά στο Cloud και για επιχειρήσεις με έως 50 εργαζόμενους. Tο κόστος της ετήσιας συνδρομής να διαμορφώνεται ως ακολούθως:

 

 • Ετήσια συνδρομή Soft1 HRM Express [ Έως 10 εργαζόμενοι ] 200,00€+ΦΠΑ
 • Ετήσια συνδρομή Soft1 HRM Express [ Επιπλέον 10 εργαζόμενοι ] 100,00€+ΦΠΑ

2η λύση πάνω από 50 εργαζόμενους

Η 2η λύση καλύπτει επιχειρήσεις με πάνω από 50 εργαζόμενους αλλά και με μεγαλύτερες ανάγκες οργάνωσης και διαχείρισης του προσωπικού τους.

 

Οι εφαρμογές Soft1 Μισθοδοσία & Soft1 HRMS και το νέο module myErgani Live αυτοματοποιούν τον τρόπο λειτουργίας της Ψηφιακής Κάρτας Εργασίας, προσφέροντας πολλαπλούς τρόπους συλλογής και αποστολής των δεδομένων προσέλευσης και αποχώρησης των εργαζομένων, απλοποιώντας τον τρόπο εκτέλεσης πολύπλοκων καθημερινών εργασιών.

 

Στη λύση αυτή παρέχεται και η δυνατότητα απόκτησης της εφαρμογής Soft1 myWorkplace όπου ο εργαζόμενος μπορεί από τον υπολογιστή του ή το martphone του, να δηλώνει την προσέλευση & την αποχώρησή του και η εφαρμογή Worktime Audit να διαβιβάζει αυτόματα τα δεδομένα στο ΕΡΓΑΝΗ σε πραγματικό χρόνο.

 

Για να την υλοποίηση της Ψηφιακής Κάρτας με τη 2η λύση, απαιτείται είτε η εφαρμογή Mσθοδοσίας, είτε η εφαρμογή HRMS της Softone.

 

Δείτε περισσότερες πληροφορίες εδώ

Όλες οι λειτουργίες και δυνατότητες στην πλήρη έκδοση

Ενσωματώνοντας την πρωτοποριακή υπηρεσία Worktime Audit το νέο module myErgani Live παρέχει τη δυνατότητα συλλογής, εισαγωγής και αποστολής των δεδομένων προσέλευσης και αποχώρησης των εργαζομένων από πολλαπλές πηγές

S1 myWorkplace

 

Η εφαρμογή Soft1 myWorkplace διαθέτει ηλεκτρονικό (virtual) σύστημα καταγραφής δεδομένων προσέλευσης & αποχώρησης. Ο εργαζόμενος από τον ηλεκτρονικό υπολογιστή του ή το smartphone του δηλώνει την προσέλευση & την αποχώρησή του και η εφαρμογή Worktime Audit διαβιβάζει αυτόματα τα δεδομένα στο ΕΡΓΑΝΗ σε πραγματικό χρόνο.

S1 Ergani QR Scanner

 

Το Soft1 Ergani QR Scanner είναι ένα πρωτοποριακό mobile application καταγραφής δεδομένων προσέλευσης & αποχώρησης με δυνατότητα λειτουργίας σε tablet ή smartphone. Παρέχει τη δυνατότητα σάρωσης της κάρτας εργασίας κάθε εργαζόμενου, με σκοπό την καταγραφή των δεδομένων προσέλευσης και αποχώρησής του. Διασυνδέεται με την υπηρεσία Worktime Audit, διαβιβάζοντας αυτόματα και σε πραγματικό χρόνο όλα τα δεδομένα στο πληροφοριακό σύστημα ΕΡΓΑΝΗ

Σύστημα Ωρομέτρησης

 

Οι προηγμένες υπηρεσίες διαδικτύου (web services) των Soft1 εφαρμογών διασυνδέονται και επικοινωνούν απρόσκοπτα με οποιοδήποτε σύστημα ωρομέτρησης, λαμβάνοντας αυτόματα όλα τα δεδομένα προσέλευσης & αποχώρησης των εργαζομένων, τα οποία στη συνέχεια διαβιβάζονται στο σύστημα ΕΡΓΑΝΗ μέσω της υπηρεσίας Worktime Audit.

Πρωτοποριακό περιβάλλον λειτουργίας

Η καταγραφή και εισαγωγή των δεδομένων προσέλευσης & αποχώρησης γίνεται αποκλειστικά ή συνδυαστικά με καθέναν από τους ανωτέρω τρόπους. Επιπλέον, σε συνδυασμό με την εφαρμογή Soft1 myWorkplace, τα εργαλεία ελέγχου του myErgani Live παρέχουν στους εργαζόμενους τη δυνατότητα για 24/7 πρόσβαση και μέσω οποιασδήποτε συσκευής στα δεδομένα προσέλευσης & αποχώρησής τους.

Πληροφοριακό υλικό:

Soft1-myWorkplace

Download-PDF_small

Soft1-myErgani Live

Download-PDF_small

Έχετε απορίες για τη λειτουργία της Ψηφιακής Κάρτας Εργασίας;

Η λύση Soft1 myErgani LIVE έχει όλες τις απαντήσεις και για τη δική σας επιχείρηση!

Η επιχείρηση μου χρησιμοποιεί άλλη εφαρμογή μισθοδοσίας ή έχει αναθέσει τον υπολογισμό της μισθοδοσίας σε εξωτερικό λογιστή. Μπορώ να χρησιμοποιήσω τη λύση της SoftOne;

Ναι! Η λύση Soft1 myErgani LIVE αυτοματοποιεί πλήρως τη λειτουργία της Ψηφιακής Κάρτας Εργασίας, ανεξάρτητα από το σύστημα λογισμικού ή την εφαρμογή μισθοδοσίας που χρησιμοποιείτε εσείς ή ο λογιστής σας, επιτρέποντάς σας να ανταποκριθείτε εύκολα, έγκυρα και έγκαιρα σε όλες τις υποχρεώσεις της επιχείρησής σας. Ειδικότερα, το Soft1 myErgani LIVE αντλεί αυτόματα τα βασικά στοιχεία εργαζομένων και τα ωράρια εργασίας τους απευθείας από το ΕΡΓΑΝΗ ανεξάρτητα από το ποιος τα διαβίβασε και με ποια εφαρμογή μισθοδοσίας. Μάλιστα, η λήψη μπορεί να γίνει σε χρόνο που επιλέγετε εσείς, διευκολύνοντας την άμεση λειτουργία της Ψηφιακής Κάρτας Εργασίας.

Με ποιο τρόπο μπορούν οι εργαζόμενοί μου να «χτυπούν» την Ψηφιακή Κάρτα Εργασίας;

Η πρωτοποριακή υπηρεσία Soft1 myErgani LIVE υποστηρίζει κάθε τρόπο εφαρμογής της Ψηφιακής Κάρτας Εργασίας καθώς παρέχει τη δυνατότητα συλλογής, εισαγωγής και αποστολής δεδομένων προσέλευσης/αποχώρησης από πολλές και διαφορετικές πηγές. Ενδεικτικά, οι εργαζόμενοι της επιχείρησής σας μπορούν να «χτυπούν» την κάρτα τους μέσω:

– ενσωματωμένης web εφαρμογής Check in / Check out
– ενσωματωμένης mobile εφαρμογής QR Scanner
– εγκατεστημένου συστήματος φυσικής ωρομέτρησης

Ποιος τρόπος είναι κατάλληλος για τη δική μου επιχείρηση;

Δεν υπάρχει «κατάλληλος» ή «ενδεδειγμένος» τρόπος. Με το Soft1 myErgani LIVE, επιλέγετε εσείς αυτόν που ανταποκρίνεται καλύτερα στις ανάγκες της δικής σας επιχείρησης. Με τη λύση της SoftOne μπορείτε να χρησιμοποιείτε ακόμη και έναν συνδυασμό των παραπάνω τρόπων όπως πχ check in / check out στα γραφεία, QR scanner σε καταστήματα και χρήση συστήματος ωρομέτρησης σε παραγωγικές εγκαταστάσεις.

Μπορώ να ελέγχω τα «χτυπήματα» της Ψηφιακής Κάρτας πριν αποσταλούν στο ΕΡΓΑΝΗ;

Ναι, καθώς το Soft1 myErgani LIVE ενσωματώνει και off-line λειτουργία, με απαραίτητη προϋπόθεση ωστόσο να προχωρήσετε στη διαβίβαση εντός 15 λεπτών max ώστε να μην θεωρούνται εκπρόθεσμα!

Μπορώ να χρησιμοποιήσω την εφαρμογή του ΕΡΓΑΝΗ για τη λειτουργία της Ψηφιακής Κάρτας;

Φυσικά και μπορείτε. Στην περίπτωση αυτή όμως, δεν θα έχετε τη δυνατότητα αποθήκευσης των «χτυπημάτων» των εργαζομένων σας για το διάστημα που προβλέπει η νομοθεσία (τουλάχιστον 10 έτη), ούτε θα έχετε στη διάθεσή σας τις εξειδικευμένες λειτουργίες ελέγχων εγκυρότητας και ειδοποιήσεων που ενσωματώνει το Soft1 myErgani LIVE.

Ποιους ελέγχους εγκυρότητας περιλαμβάνει η εφαρμογή Soft1 myErgani LIVE;

Έλεγχος ημερολογίου εργασίας: Εάν ο εργαζόμενος «χτυπήσει» την Ψηφιακή Κάρτα Εργασίας σε μη εργάσιμη για αυτόν ημέρα (πχ άδεια, ασθένεια, ρεπό κλπ), η εφαρμογή θα καταχωρήσει το «χτύπημα» προς έλεγχο αλλά δεν θα το διαβιβάσει στο ΕΡΓΑΝΗ. Παράλληλα, θα ενημερώσει τον εργαζόμενο και τον εργοδότη ώστε να προχωρήσουν στις απαραίτητες διορθώσεις.

Έλεγχος συμβατότητας ωραρίου: Εάν ο εργαζόμενος «χτυπήσει» την Ψηφιακή Κάρτα Εργασίας σε χρόνο εκτός του δηλωθέντος ωραρίου (πχ το πρωί, ενώ έχει δηλωθεί σε μεσημεριανή βάρδια), η εφαρμογή θα καταχωρήσει το «χτύπημα» προς έλεγχο αλλά δεν θα το διαβιβάσει στο ΕΡΓΑΝΗ. Παράλληλα, θα ενημερώσει τον εργαζόμενο και τον εργοδότη για τη λανθασμένη ώρα προσέλευσης.

Έλεγχος πρόωρης προσέλευσης: Εάν ο εργαζόμενος «χτυπήσει» την Ψηφιακή Κάρτα Εργασίας νωρίτερα από το δηλωθέν ωράριο (πχ 08:55 αντί 09:00), η εφαρμογή θα καταχωρήσει το «χτύπημα» προς έλεγχο αλλά δεν θα το διαβιβάσει στο ΕΡΓΑΝΗ. Παράλληλα, θα ενημερώσει τον εργαζόμενο για την ακριβή ώρα που πρέπει να «χτυπήσει» την κάρτα του.

Έλεγχος ευέλικτης προσέλευσης: Εάν ο εργαζόμενος «χτυπήσει» την Ψηφιακή Κάρτα Εργασίας μεταγενέστερα από το δηλωθέν ωράριο συν την ευέλικτη προσέλευση, η εφαρμογή θα καταχωρήσει το «χτύπημα» και θα το διαβιβάσει στο ΕΡΓΑΝΗ, αλλά θα ενημερώσει τον εργαζόμενο και τον εργοδότη για το συμβάν.

Έλεγχος σπαστού ωραρίου: Εάν ο εργαζόμενος με σπαστό ωράριο «χτυπήσει» την απογευματινή προσέλευση πριν περάσουν τρεις ώρες από τη μεσημεριανή αποχώρηση, η εφαρμογή θα καταχωρήσει το «χτύπημα» προς έλεγχο αλλά δεν θα το διαβιβάσει στο ΕΡΓΑΝΗ. Παράλληλα, θα ενημερώσει τον εργαζόμενο για την ακριβή ώρα που πρέπει να χτυπήσει την κάρτα του.

Έλεγχος διπλής προσέλευσης και αποχώρησης: Εάν ο εργαζόμενος (με εξαίρεση αυτούς με σπαστό ωράριο εργασίας) «χτυπήσει» 2 φορές την κάρτα την ίδια ημέρα (πχ διπλό χτύπημα αποχώρησης), η εφαρμογή δεν θα καταχωρήσει το επιπλέον «χτύπημα». Με τον τρόπο αυτό, αποτρέπεται η καταγραφή υπερεργασίας που δεν παρέχεται πραγματικά από τον εργαζόμενο.

Πώς ενημερώνονται οι εργαζόμενοί μου για την υποχρέωση «χτυπήματος» της κάρτας τους;

Το Soft1 myErgani LIVE αποστέλλει αυτόματα ειδοποίηση/υπενθύμιση «χτυπήματος» προσέλευσης 5 λεπτά πριν την έναρξη του προκαθορισμένου ωραρίου και ειδοποίηση/υπενθύμιση «χτυπήματος» αποχώρησης 5 λεπτά πριν τη λήξη του. Οι ειδοποιήσεις μπορούν να αποστέλλονται μέσω email, SMS, Viber και push notification.

Πώς ενημερώνονται οι εργαζόμενοί μου εάν έχουν ωροάδεια στην έναρξη ή τη λήξη του ωραρίου τους;

Το κύκλωμα ειδοποιήσεων του Soft1 myErgani LIVE λαμβάνει υπόψιν του τυχόν ωροάδειες στην έναρξη ή τη λήξη του ωραρίου, προσαρμόζοντας κατάλληλα το χρόνο αποστολής των σχετικών ειδοποιήσεων στους εμπλεκόμενους εργαζόμενους.

Πώς ενημερώνονται οι εργαζόμενοί μου σε περίπτωση υπερωρίας;

Το κύκλωμα ειδοποιήσεων του Soft1 myErgani LIVE λαμβάνει υπόψιν του και τις δηλωμένες ενέργειες υπερεργασίας ή υπερωρίας, προσαρμόζοντας κατάλληλα το χρόνο αποστολής των σχετικών ειδοποιήσεων στους εμπλεκόμενους εργαζόμενους.

Πώς ενημερώνομαι για τυχόν παραλείψεις «χτυπημάτων» των εργαζομένων μου;

Η υπηρεσία Soft1 myErgani LIVE ενσωματώνει κύκλωμα ειδοποιήσεων όχι μόνο για τους εργαζόμενους αλλά και τους εργοδότες ή υπευθύνους ελέγχου της Ψηφιακής Κάρτας Εργασίας. Ειδικότερα, ο υπεύθυνος ελέγχου λαμβάνει αυτόματα ειδοποιήσεις, 5 λεπτά μετά την έναρξη και 5 λεπτά μετά τη λήξη του προκαθορισμένου ωραρίου, αναφορικά με παραλείψεις «χτυπημάτων» προσέλευσης ή αποχώρησης αντίστοιχα.

Πώς διασφαλίζω τη συμμόρφωση της επιχείρησής μου με τις υποχρεώσεις της Ψηφιακής Κάρτας Εργασίας;

Το Soft1 myErgani LIVE ενσωματώνει τη λειτουργία “EΡΓΑΝΗ monitor”, η οποία παρέχει στον εργοδότη ή/και τον αρμόδιο πλήρη και real-time έλεγχο της ορθής λειτουργίας της Ψηφιακής Κάρτας Εργασίας μέσα από μία και μόνο οθόνη:

Έλεγχος προσέλευσης εργαζομένων: Εμφάνιση της ακριβούς ώρας «χτυπήματος» προσέλευσης όλων των εργαζομένων που υποχρεούνται να «χτυπήσουν» κάρτα τη δεδομένη ημέρα (βάσει της ώρας έναρξης του δηλωθέντος ωραρίου τους), για τον εντοπισμό τυχόν εργαζομένων που είτε δεν «χτύπησαν» την κάρτα τους κατά την προσέλευσή τους είτε το έκαναν εκτός του προβλεπόμενου χρόνου.

Έλεγχος αποχώρησης εργαζομένων: Εμφάνιση της ακριβούς ώρας «χτυπήματος» αποχώρησης όλων των εργαζομένων που υποχρεούνται να «χτυπήσουν» κάρτα τη δεδομένη ημέρα (βάσει της ώρας λήξης του δηλωθέντος ωραρίου τους), για τον εντοπισμό εργαζομένων που είτε δεν «χτύπησαν» την κάρτα τους κατά την αποχώρησή τους είτε το έκαναν εκτός του προβλεπόμενου χρόνου.

Έλεγχος τήρησης ωραρίου: Εμφάνιση των ακριβών χρόνων «χτυπημάτων» προσέλευσης και αποχώρησης όλων των εργαζομένων που υποχρεούνται να προβούν στις ενέργειες αυτές τη δεδομένη ημέρα (βάσει των ωρών έναρξης και λήξης του δηλωθέντος ωραρίου τους), με σκοπό τον εντοπισμό τυχόν χρονικών αποκλίσεων αλλά και υπερβάσεων του δηλωθέντος χρόνου εργασίας.

Μπορώ να ελέγξω εάν υπάρχουν «χτυπήματα» που δεν έχουν διαβιβαστεί στο ΠΣ ΕΡΓΑΝΗ;

Φυσικά, μέσω της ειδικής λειτουργίας “ΕΡΓΑΝΗ monitor” η οποία εμφανίζει σε πραγματικό χρόνο και τυχόν «χτυπήματα» προσέλευσης/αποχώρησης που δεν έχουν διαβιβαστεί στο ΠΣ ΕΡΓΑΝΗ λόγω προβλήματος (όπως πχ διακοπή ρεύματος ή λειτουργίας του ΠΣ ΕΡΓΑΝΗ), παρέχοντας ταυτόχρονα δυνατότητα μαζικής υποβολής τους στο ΕΡΓΑΝΗ αμέσως μετά την αποκατάσταση του προβλήματος.

Εργαζόμενοι που βρίσκονται σε τηλεργασία ή εργάζονται εκτός εταιρείας, μπορούν να «χτυπούν» την Ψηφιακή Κάρτα Εργασίας τους;

Σαφώς (αν και στην παρούσα φάση δεν υφίσταται τέτοια υποχρέωση), το Soft1 myErgani LIVE αποτελεί τη μοναδική εφαρμογή της αγοράς που διαθέτει και λειτουργία web check in – check out, υποστηρίζοντας την εκπλήρωση των καθημερινών υποχρεώσεων της Ψηφιακής Κάρτας Εργασίας ανεξάρτητα από το χώρο εργασίας των εργαζομένων σας!

Τι κάνω σε περίπτωση που ένας εργαζόμενος δεν «χτυπήσει» την κάρτα του, παρά τις σχετικές ειδοποιήσεις της εφαρμογής;

Η υπηρεσία Soft1 myErgani LIVE έχει λύση και για περιπτώσεις παράλειψης ή αδυναμίας «χτυπήματος» από μέρους του εργαζόμενου, παρέχοντας τη δυνατότητα στον εργοδότη να προχωρήσει στο «χτύπημα» και τη διαβίβαση των δεδομένων προσέλευσης/αποχώρησης.

Πώς μπορώ να αποφύγω τυχόν χρονικές αποκλίσεις στην περίπτωση που ένας μεγάλος αριθμός εργαζομένων υποχρεούται να «χτυπήσει» την κάρτα του την ίδια χρονική στιγμή;

Το Soft1 myErgani LIVE αντιμετωπίζει αποτελεσματικά και τις περιπτώσεις μαζικής προσέλευσης/αποχώρησης πολλών εργαζομένων, καθώς ενσωματώνει λειτουργία web check in – check out επιτρέποντας σε κάθε εργαζόμενο να «χτυπάει» την κάρτα του από τον υπολογιστή ή οποιαδήποτε φορητή συσκευή χωρίς αναμονή ή καθυστερήσεις. Παράλληλα, η λειτουργία QR scanner μπορεί να εγκατασταθεί σε πολλαπλές συσκευές, επιταχύνοντας τη διαδικασία «χτυπημάτων».

Μπορούν οι εργαζόμενοί μου να βλέπουν τα «χτυπήματα» της κάρτας τους;

Ναι, καθώς ενημερώνονται αυτόματα και σε πραγματικό χρόνο για το αποτέλεσμα του «χτυπήματος» της κάρτας τους τόσο μέσα από τη web εφαρμογή check in – check out όσο και από τη mobile εφαρμογή QR Scanner.

Η επιχείρησή μου ή ο εξωτερικός λογιστής χρησιμοποιεί την εφαρμογή Μισθοδοσίας της SoftOne. Είναι εφικτός ο υπολογισμός της μισθοδοσίας των εργαζομένων μου από τα «χτυπήματα» του ΕΡΓΑΝΗ;

Ναι, η μισθοδοσία μπορεί να υπολογιστεί είτε με βάση το ψηφιακό ωράριο εργασίας, είτε με βάση τα «χτυπήματα» της Ψηφιακής Κάρτας Εργασίας (αν και δεν είναι ακόμη πρακτικά εφαρμόσιμο μέχρι την πλήρη επίλυση διαφόρων θεμάτων). Στην περίπτωση που συνεργάζεστε με εξωτερικό λογιστή ειδικότερα, η εφαρμογή μισθοδοσίας της SoftOne παρέχει τη δυνατότητα εξαγωγής και προώθησης στο λογιστή σας ειδικού αρχείου (ErganiData) για τον υπολογισμό της μισθοδοσίας βάσει των «χτυπημάτων».

Μπορώ να ξεκινήσω σήμερα τη λειτουργία της Ψηφιακής Κάρτας Εργασίας?

Ναι, ακόμη και εάν η εφαρμογή της δεν είναι ακόμη υποχρεωτική για τον κλάδο στον οποίο δραστηριοποιήστε. Το Soft1 myErgani LIVE λειτουργεί απρόσκοπτα και στο δοκιμαστικό περιβάλλον του ΠΣ ΕΡΓΑΝΗ, βοηθώντας τόσο εσάς όσο και τους εργαζόμενούς σας να προσαρμοστείτε έγκαιρα αλλά και να εξοικειωθείτε με τη νέα πραγματικότητα που δημιουργεί η Ψηφιακή Κάρτα Εργασίας.

Φόρμα επικοινωνίας

  *Όνομα

  *Τηλέφωνο

  *Επωνυμία επιχείρησης

  *Αριθμός Εργαζομένων

  *Επώνυμο

  *Email

  *Αντικείμενο

  *Ενδιαφέρον για:

  *Η συμπλήρωση των πεδίων είναι υποχρεωτική

  Συμβουλευτείτε έναν επαγγελματία

  Επικοινωνήστε μαζί μας, για να δούμε τις ανάγκες της επιχείρησης σας και να σας προτείνουμε την κατάλληλη έκδοση του Soft1. Διαθέτουμε όλες τις εφαρμογές της Softone και αναλαμβάνουμε την παραμετροποίηση, εκπαίδευση των χρηστών καθώς και την υποστήριξή τους. Η NewSoftware, είναι Premium Partner της Softone  με τα στελέχη της να έχουν πολυετή εμπειρία στο χώρο του επιχειρηματικού λογισμικού.

  Καλέστε μας για περισσότερες πληροφορίες: