Εμπειρία & Γνώση στη Μηχανογράφηση

Λίγα λόγια για να μας γνωρίσετε

Εμπειρία & Γνώση

στην υλοποίηση ολοκληρωμένων πληροφοριακών συστημάτων με σύγχρονα & αξιόπιστα προγράμματα & λύσεις τεχνολογίας από τους μεγαλύτερους επώνυμους κατασκευαστές.

Με 30+ χρόνια εμπειρίας και γνώσης, απευθυνόμαστε σε κάθε σύγχρονη ελληνική επιχείρηση και αναλαμβάνουμε με υπευθυνότητα και επαγγελματισμό, την εγκατάσταση, παραμετροποίηση και εκπαίδευση λύσεων ERP της εταιρείας Softone. Παρέχουμε καθημερινή υποστήριξή στους πελάτες μας, προσφέροντας επί τόπου ή remote υπηρεσίες.

Η NewSofware είναι Premum Partner της Softone,  έχει λάβει την τιμητική διάκριση “Softone’s Best Performing Partner” και έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη όσων απευθύνονται σε αυτήν.

ΓΙΑΤΙ ΕΜΑΣ

ΕΜΠΕΙΡΙΑ & ΤΕΧΝΟΓΝΩΣΙΑ

Στόχος της NewSoftware, είναι η κάλυψη της εταιρείας σας, με την καλύτερη και πιο ολοκληρωμένη πρόταση λογισμικού, ανάλογα με τις ανάγκες και τις προτεραιότητες σας. Αυτό σας το εξασφαλίζουμε γιατί έχουμε την απαραίτητη γνώση, με πάνω από 30 χρόνια εμπειρία στο χώρο και με αποκλειστική συνεργασία με τη Softone από το 2014. Γνωρίζουμε άριστα την λειτουργία της σύγχρονης ελληνικής επιχείρησης, έχουμε υλοποιήσει πάρα πολλά και διαφορετικά έργα πληροφορικής και μπορούμε να υλοποιήσουμε και να υποστηρίξουμε τις κατάλληλες λύσεις για εσάς.

ΣΥΝΕΠΕΙΑ & ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ

Όλες οι επιχειρήσεις χρειάζονται υπεύθυνους συνεργάτες που να μπορούν να ανταποκριθούν με επαγγελματισμό στις σύγχρονες και συχνά μεταβαλλόμενες απαιτήσεις της αγοράς. Η δική μας δουλειά είναι να ακούσουμε τις ανάγκες της επιχείρησης σας και με βάση τη γνώση και την εμπειρία μας, να σας προσφέρουμε την καλύτερη λύση. Όλες οι λύσεις πληροφορικής που διαθέτουμε βασίζονται σε σύγχρονα συστήματα πληροφορικής, mobile – web apps και συστήματα διασύνδεσης, που απευθύνονται σε επιχειρήσεις κάθε μεγέθους και δραστηριότητας.

ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΕΠΙΛΟΓΗΣ

Οι εφαρμογές της εταιρείας Softone, που αντιπροσωπεύουμε, έχουν τη δυνατότητα να αγοραστούν με άδεια αορίστου ή ορισμένου χρόνου, δηλαδή με την μορφή της ετήσιας συνδρομής. Και οι δύο άδειες λειτουργούν σε τοπική εγκατάσταση στα γραφεία της επιχείρησης, ή στο cloud στo σύγχρονο data center Windows Azure της Microsoft. Η λύση cloud, μειώνει κατά πολύ το κόστος κτήσης και συντήρησης – λειτουργίας της εφαρμογής, δεν απαιτεί server και προσφέρει πλήρη ελευθερία πρόσβασης σε τοπικούς , απομακρυσμένους ή mobile χρήστες. Το μοντέλο της ενοικίασης λογισμικού δίνει τη δυνατότητα σε πολλές επιχειρήσεις να αποκτήσουν άμεσα την απαιτούμενη μηχανογράφηση, χωρίς να χρειάζεται να επενδύσουν μεγάλο μέρος από τα διαθέσιμα κεφάλαια. Κάθε επιχείρηση μπορεί όποτε θελήσει να προχωρήσει σε αλλαγή του μοντέλου λειτουργίας, δηλαδή από ενοικίαση σε αγορά προγράμματος ή από τοπική εγκατάσταση σε εγκατάσταση στο cloud και αντίθετα.