Ηλεκτρονική Τιμολόγηση Softone

Softone eINVOICE

Ηλεκτρονική τιμολόγηση

Με την υπηρεσία Softone eINVOICE μπορείτε να αποστείλετε τα σχετικά φορολογικά παραστατικά, με ηλεκτρονική τιμολόγηση, απευθείας από πρόγραμμα της Softone.

Η υπηρεσία Softone eINVOICE παρέχεται από την Softone και συνδέεται με το ERP Softone.  Μπορεί επίσης να συνδεθεί και με εφαρμογές τρίτων κατασκευαστών.  Λειτουργεί στις υποδομές της πλατφόρμας Windows Azure της Microsoft.

Η πρωτοποριακή λύση eINVOICE της Softone, εγγυάται τη μέγιστη ασφάλεια και αξιοπιστία στη διαχείριση των δεδομένων. Έχει πιστοποιήσεις ISO/IEC 20000:1-2011 και EN ISO 27001:2013 για τη διαχείριση υπηρεσιών και την ασφάλεια πληροφοριών αντίστοιχα.

Καλέστε μας για πληροφορίες:
Φόρμα επικοινωνίας:
Εξοικονομήστε έως0%

Μελέτη του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών, υπολόγισε το συνολικό κόστος της παραδοσιακής τιμολόγησης για τις ελληνικές επιχειρήσεις στα 3-4€ ανά τιμολόγιο. Μάλιστα σε ορισμένες περιπτώσεις έκρινε ότι μπορεί να ξεπερνάει και τα 5-7€ ανά τιμολόγιο.

Λειτουργικά Χαρακτηριστικά

Διασύνδεση με οποιοδήποτε ERP

H υπηρεσία ηλεκτρονικής τιμολόγησης της Softone, διασυνδέεται με το εμπορικό λογισμικό ή το σύστημα τιμολόγησης της επιχείρησής σας, με τη χρήση ενός απλού API. Με αυτή τη μέθοδο σας προσφέρει έναν ασφαλή και άμεσο τρόπο αποστολής όλων των παραστατικών σας στους πελάτες σας.

Ευέλικτη παράδοση

Η υπηρεσία προσφέρει στην επιχείρησή σας την ευελιξία προσαρμογής στις ανάγκες και απαιτήσεις των πελατών σας. Επιλέξτε την παράδοση ηλεκτρονικών τιμολογίων (μέσω του web portal της υπηρεσίας) ή την αποστολή τους σε έντυπη μορφή (μέσω υπηρεσίας courier).

Ψηφιακή σήμανση

Η υπηρεσία παρέχει ψηφιακή σήμανση και πιστοποίηση σε κάθε ένα εκδιδόμενο παραστατικό, με σκοπό τη διασφάλισή σας έναντι κάθε φορολογικής αρχής.

Αρχειοθέτηση

Όλα τα παραστατικά που αποστέλλονται μέσω της υπηρεσίας, αρχειοθετούνται στο cloud για συνολικό διάστημα πέντε ετών από την ημερομηνία έκδοσής τους, ή και για περισσότερο, ανάλογα με τις ανάγκες σας.

Συνημμένα αρχεία

Μέσω της υπηρεσίας, μπορείτε να επισυνάπτετε και να αποστέλλετε μαζί με τα τιμολόγια των πελατών σας, σημαντικά συνοδευτικά αρχεία όπως φυλλάδια, συμβάσεις, φορτωτικά έγγραφα κλπ

Προηγμένη αναζήτηση

Η υπηρεσία E-Invoicing διαθέτει προηγμένες δυνατότητες αναζήτησης οποιουδήποτε τιμολογίου ή ακόμη και ομάδας τιμολογίων, μέσω απλών αναζητήσεων με λέξεις ή φράσεις-κλειδιά.

Μέγιστη ασφάλεια δεδομένων

Με πιστοποίηση ISO για την ασφάλεια δεδομένων και πρωτόκολλα ασφαλείας SSL, η Softone εγγυάται μέγιστη ασφάλεια κατά τη διαχείριση των τιμολογίων της επιχείρησής σας.  Ταυτόχρονα σας παρέχει πρόσβαση στο web portal της υπηρεσίας μόνο σε εξουσιοδοτημένους χρήστες.

Μεταφόρτωση παλαιότερων παραστατικών

Η λύση ηλεκτρονικής τιμολόγησης της Softone παρέχει τη δυνατότητα μεταφόρτωσης και ενσωμάτωσης στην υπηρεσία, και παραστατικών παλαιότερων ετών της επιχείρησής σας.

Πρόσβαση από παντού

Με τη χρήση οποιουδήποτε browser, τόσο εσείς, όσο και οι πελάτες της επιχείρησης σας, μπορείτε να έχετε ασφαλή πρόσβαση στην υπηρεσία σε πραγματικό χρόνο (24/7), από όπου και αν βρίσκεστε, με τη χρήση κάθε συσκευής.

1-to-1 marketing

Αξιοποιώντας τη δυνατότητα που σας παρέχει το web portal της υπηρεσίας, μπορείτε να επικοινωνείτε άμεσα και στοχευμένα διαφημιστικά μηνύματα στον πελάτη-παραλήπτη κάθε ενός τιμολογίου.

Κλείστε δωρεάν παρουσίαση και μάθετε για τις λύσεις Cloud – Web & Mobile της Softone που καλύπτουν την επιχείρηση σας