Αποτελέσματα αίτησεων για επιδότηση από “Ψηφιακά Εργαλεία ΜΜΕ”

Αποτελέσματα αίτησεων για επιδότηση από “Ψηφιακά Εργαλεία ΜΜΕ”

Μέχρι 100% Επιδότηση από τη NewSoftware !!

για νέο λογισμικό Soft1 ή για εφαρμογές της NewSoftware

Αποτελέσματα αιτήσεων

Απόφαση Προσωρινής Κατάταξης Αιτήσεων Χρηματοδότησης του Προγράμματος Ι “Ψηφιακά Εργαλεία ΜΜΕ”

Τις προηγούμενες ημέρες έχουν σταλεί μαζικά ενημερωτικά emails από το Υπουργείο Ψηφιακής Διακυβέρνησης (@digitalsme.gov.gr),  σχετικά με την αξιολόγηση των αιτήσεων για την Επιδότηση 90% μέσω του προγράμματος “Ψηφιακά Εργαλεία ΜΜΕ”. Συνολικά μέχρι 31/10/22 υποβλήθηκαν 72.926 αιτήσεις από τις οποίες προσωρινή έγκριση έλαβαν οι 51.348 επιχειρήσεις

Είχατε υποβάλει αίτηση επιδότησης ; 

Εφόσον είχατε υποβάλει αίτηση, πρέπει να έχετε λάβει και εσείς αντίστοιχο email. Στις οδηγίες του email, αναφέρεται επίσης ο αριθμός κατάταξης  της αίτησης σας.

Αν είχατε κάνει αίτηση και δεν σας ήρθε κάποιο email, μπορείτε να κατεβάσετε από εδώ το σχετικό pdf με τον πίνακα προσωρινής κατάταξης των εγκεκριμένων αιτήσεων και με αναζήτηση (Ctrl+F) της επωνυμίας σας να δείτε αν έχετε εγκριθεί και με τι ποσό επιδότησης.

Μέχρι την Τρίτη 13/12/22 θα μπορούν να υποβληθούν τυχόν ενστάσεις προς αξιολόγηση.

Πίνακας Προσωρινής Κατάταξης Εγκεκριμένων Αιτήσεων

Download-PDF_small

Ανάλογα με την παρακάτω κατηγορία της επιχείρησης σας με βάση τον αριθμό προσωπικού  του 2021 (Κατηγορίες:1,2,3,4) θα την αναζητήσετε στα αποτελέσματα έγκρισης αιτήσεων, στο αντίστοιχο αρχείο: Πίνακας Ι, ΙΙ, ΙΙΙ, IV του παραπάνω συνδέσμου.

Επόμενα βήματα:

Στις επόμενες ημέρες (πολύ άμεσα μετά τη λήξη των ενστάσεων) θα αναρτηθεί ο οριστικός πίνακας των επιχειρήσεων.

Με την ανάρτηση του πίνακα, κάθε επιχείρηση θα μπορεί να υποβάλει αίτηση και να ξεκινήσει άμεσα η διαδικασία επιδότησης και ολοκλήρωσης του προγράμματος σε απλά και γρήγορα βήματα.

Για να γίνει σωστά η διαδικασία, θα μπορούσαμε να σας βοηθήσουμε κατά τη διαδικασία.

Αναμένουμε όλη αυτή η διαδικασία να μπορεί να ξεκινήσει γύρω στις 15/12/2022 και να μπορεί να ολοκληρωθεί άμεσα και εύκολα.

Επικοινωνήστε μαζί μας  για περισσότερες πληροφορίες.

Η δράση υλοποιείται στο πλαίσιο του Εθνικού Σχεδίου Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας «Ελλάδα 2.0» με τη χρηματοδότηση της Ευρωπαϊκής Ένωσης – NextGenerationEU