Πρόγραμμα Softone για myDATA

Πρόγραμμα Softone για myDATA

Έναρξη της ψηφιακής πλατφόρμας myDATA για όλες τις επιχειρήσεις

Ξεκίνησε πιλοτικά από σήμερα, 1/10/2020, η ψηφιακή διαβίβαση στην πλατφόρμα των Ηλεκτρονικών Βιβλίων – myDATA για όλες τις επιχειρήσεις και για παραστατικά που εκδίδουν από αυτή την ημερομηνία και μετά. Σύμφωνα με σημερινό Δελτίο Τύπου του Υπουργείου Οικονομικών προβλέπεται ότι:

  • Για το 2020 οι επιχειρήσεις μπορούν να διαβιβάσουν τα παραστατικά μόνο του τελευταίου τριμήνου (Οκτώβριος, Νοέμβριος,  Δεκέμβριος).
  • Η υποχρέωση διαβίβασης των παραστατικών εσόδων όλου του 2020 θα παραμείνει μόνο για τις επιχειρήσεις που θα λάβουν τα κίνητρα ηλεκτρονικής τιμολόγησης μέσω παρόχου για το έτος αυτό.
  • Η ψηφιακή διαβίβαση των παραστατικών στο myDATA καθίσταται υποχρεωτική από την 1/1/2021.

Πρόγραμμα Softone για myDATA

Η Softone έχει ήδη κυκλοφορήσει την  έκδοση  5.00.521 του προγράμματος της,  με πλήρη υποστήριξη για τα Ηλεκτρονικά Βιβλία.

Εσείς είστε έτοιμοι για τα  ηλεκτρονικά βιβλία  και την υπηρεσία myDATA της ΑΑΔΕ;

Ξεκινήστε άμεσα, με τη New Software και με το πρόγραμμα της Softone την νέα μηχανογράφηση της επιχείρησης σας. Επιλέξτε την εταιρεία μας και θα σας προτείνουμε το κατάλληλο πρόγραμμα σύμφωνα με τις ανάγκες σας. Εμείς αναλαμβάνουμε να σας εγκαταστήσουμε το πρόγραμμα, να το παραμετροποιήσουμε  και να σας εκπαιδεύσουμε. Στόχος μας είναι να ξεκινήστε άμεσα τη λειτουργία του νέου σας προγράμματος. Είναι πολύ σημαντικό να γίνουν όλες οι δοκιμές αυτό το τρίμηνο της πιλοτικής λειτουργίας, ώστε να προετοιμαστείτε έγκαιρα και σωστά για την παραγωγική περίοδο.

Επικοινωνήστε με τη New Software  για περισσότερες πληροφορίες.