Νέες Εκδόσεις Softone

Νέες Εκδόσεις Softone

Ενημερωθείτε άμεσα για τις Nέες Eκδόσεις Softone

Μάθετε πρώτοι για τις βελτιώσεις και τις αλλαγές κάθε έκδοσης ώστε να μπορείτε να αξιοποιείτε πλήρως το πρόγραμμα  Soft1 που έχετε, σύμφωνα με τις δικές σας ανάγκες.

Εφόσον έχετε ενεργή συνδρομή σε cloud ή τοπική εγκατάσταση, ή έχετε ενεργό συμβόλαιο νέων εκδόσεων, τότε δικαιούστε την πιο πρόσφατη έκδοση του προγράμματος Soft1. Οι νέες εκδόσεις προσθέτουν στο πρόγραμμα νέες λειτουργίες, βελτιώσεις αλλά και διορθώσεις.

Νέες λειτουργίες στο πρόγραμμα της προσθέτει η ίδια η Softone συνεχώς,  Το τμήμα Παραγωγής και το τμήμα R&D επενδύουν συνεχώς σε νέες τεχνολογίες, και εφαρμόζουν τις πιο σύγχρονες πρακτικές εξελίσσοντας συνεχώς το πρόγραμμα.

Νέες λειτουργίες προτείνονται και από τους πελάτες αλλά και τους συνεργάτες της Softone.  Η εταιρεία καταγράφει και αξιολογεί τις προτάσεις που γίνονται και ανάλογα προσθέτει νέες λειτουργίες ή βελτιώνει υφιστάμενες σε επόμενες εκδόσεις της εφαρμογής.

Χαρακτηριστικά παραδείγματα των νέων δυνατοτήτων που ενσωματώνονται  στις νέες εκδόσεις ήταν το νέο interface του προγράμματος στην έκδοση 520, η εικονική βοηθός  EVA, οι νέες δυνατότητες στο σχεδιασμό ευρετηρίων ή οθονών προβολής κλπ.

Πρόσφατα σε τελευταίες εκδόσεις της εφαρμογής, μπήκαν μεταξύ άλλων και ακόμα δύο νέες λειτουργίες που είχαν ζητήσει πολλοί πελάτες:

Μετασχηματισμός μέσα από το παραστατικό. Πλέον εκτός από τον μετασχηματισμό παραστατικού με δεξί κλικ σε κάποιο ευρετήριο, έχει προστεθεί η δυνατότητα μετασχηματισμού μέσα στο παραστατικό από το μενού εργασιών.

Μετασχηματισμός παραστατικών στο Softone

Στοιχεία ΑΦΜ VIES. Έχει προστεθεί η εργασία ελέγχου ΑΦΜ μέσω της υπηρεσίας VIES της Ε.Ε. Εκτός από τον έλεγχο ΑΦΜ μέσω της ελληνικής ΓΓΠΣ, μπορούμε πλέον να έχουμε και έλεγχο ΑΦΜ και στοιχείων από όλες τις Ευρωπαϊκές χώρες. Τα στοιχεία είναι στη μορφή που αποστέλλονται από κάθε χώρα μέλος.

Δείτε όλες τις εκδόσεις της εφαρμογής, αλλά και αναλυτικά τις μεταβολές, προσθήκες προδιαγραφών ή διορθώσεις σφαλμάτων κάθε έκδοσης απευθείας από εδώ

Επικοινωνήστε με τη New Software  για περισσότερες πληροφορίες.