#DigitalSolidarityGR

#DigitalSolidarityGR

#DigitalSolidarityGR

Δωρεάν παροχή Soft1 FinTech & Prosvasis GO!

#DigitalSolidarityGR: μια σημαντική πρωτοβουλία του Υπουργείου Ψηφιακής Διακυβέρνησης για την υποστήριξη της επιχειρηματικής δραστηριότητας.  Μέσω της πρωτοβουλίας αυτής “Μένουμε σπίτι, βρίσκουμε λύσεις!” καλεί σε συστράτευση όλες τις επιχειρήσεις και τους φορείς για να προσφέρουν δωρεάν ψηφιακά εργαλεία και υπηρεσίες στους κατοίκους της Ελλάδας, για όσο διαρκούν τα μέτρα για τον κορωνοϊό.

Στο πλαίσιο αυτό, και με υψηλό αίσθημα ευθύνης, η SoftOne στηρίζει ενεργά την πρωτοβουλία την υποστήριξη της επιχειρηματικής δραστηριότητας, προχωρώντας άμεσα στη ΔΩΡΕΑΝ παροχή χρήσιμων εργαλείων και λύσεων λογισμικού που διευκολύνουν την απομακρυσμένη εκτέλεση καθημερινών λειτουργιών και εργασιών. Πιο συγκεκριμένα:

Η λειτουργία τραπεζικής διασύνδεσης Soft1 FinTech εντελώς ΔΩΡΕΑΝ

Πιο συγκεκριμένα  η λειτουργία Soft1 FinTech έχει ήδη προστεθεί -εντελώς Δωρεάν- σε όλες τις εγκαταστάσεις των υφιστάμενων πελατών μας, βοηθώντας τους με τον τρόπο αυτό να διαχειρίζονται τους τραπεζικούς τους λογαριασμούς και να πραγματοποιούν τις καθημερινές τραπεζικές τους συναλλαγές απευθείας μέσα από το Soft1, χωρίς να χρειάζεται η φυσική τους παρουσία σε κάποιο κατάστημα.

Το Soft1 FinTech έχει ενεργοποιηθεί και είναι έτοιμο προς χρήση μέσα από το εικονίδιο εφαρμογών του Soft1 Portal (σύμφωνα με τις σχετικές οδηγίες που υπάρχουν στο Soft1 Wiki). Οι πελάτες μας πρόκειται να ενημερωθούν μέσω σχετικού newsletter.

Σημειώσεις:
1. Η χρήση του Soft1 FinTech παρέχεται εντελώς Δωρεάν έως και τις 31/12/2020.
2. Η λειτουργία Soft1 FinTech διατίθεται για όλες τις εγκαταστάσεις Soft1 (ανεξαρτήτως μοντέλου λειτουργίας: Software License, Cloud, ASK) με απαραίτητες προϋποθέσεις βεβαίως την ύπαρξη του module “Open Enterprise Engine”, καθώς και Ενεργής Σύμβασης Νέων Εκδόσεων.
3. Υπενθυμίζουμε πως, στην παρούσα φάση, το Soft1 FinTech διασυνδέεται με τα συστήματα της Εθνικής Τράπεζας και της Τράπεζας Πειραιώς.”

Prosvasis GO! Εντελώς ΔΩΡΕΑΝ για 3 μήνες για όλους!

Η web εφαρμογή Prosvasis GO παρέχεται σε οποιαδήποτε επιχείρηση και ελεύθερο επαγγελματία το επιθυμεί, εντελώς Δωρεάν για διάστημα τριών (3) μηνών. Για την ενεργοποίηση της δωρεάν χρήσης επικοινωνήστε μαζί μας στο 211-7800500.

Σημειώσεις:
1. Η περίοδος ενεργοποίησης της 3μήνης δωρεάν χρήσης του Prosvasis GO ξεκινάει τη Δευτέρα 23 Μαρτίου και ολοκληρώνεται στις 30 Απριλίου.
2. Η δυνατότητα δωρεάν χρήσης της εφαρμογής αφορά όλα ανεξαιρέτως τα διαθέσιμα πακέτα συνδρομών του Prosvasis GO.

Επικοινωνήστε με τη New Software  για περισσότερες πληροφορίες