Φορητοί εκτυπωτές Bixolon & Softone 360

Φορητοί εκτυπωτές Bixolon & Softone 360

Έχετε συνεργάτες εκτός της επιχείρησης σας και θέλετε να καταργήσετε τα χειρόγραφα τους;

Θέλετε άμεση ενημέρωση στο γραφείο και στο ERP σας;

Συνδυάστε έναν Φορητό Εκτυπωτή Bixolon με τη Mobile Εφαρμογή της Softone 360 και εκτυπώστε επί τόπου. Παράλληλα ενημερώστε online για κάθε εγγραφή, το πρόγραμμα Softone.  Ο ιδανικός συνδυασμός για επιχειρήσεις με φορητή τιμολόγηση, πωλητές, εξωτερικούς εισπράκτορες, εξωτερικά συνεργεία που παρέχουν υπηρεσίες field service, κλπ

Αγοράστε online:

Οι Φορητοί Εκτυπωτές Bixolon συνδέονται ασύρματα μέσω Bluetooth με το smartphone κινητό ή tablet σας και έχουν μπαταρία με μεγάλη αυτονομία. Υπάρχουν διαθέσιμα 3 μοντέλα ανάλογα με το πλάτος εκτύπωσης του θερμικού χαρτιού, δηλαδή με πλάτος 2, 3 και 4 ίντσες. Ο πιο συνηθισμένος εκτυπωτής είναι αυτός των 3 ιντσών ο οποίος εκτυπώνει χωρίς μελάνι, σε θερμικό ρολό.

Η mobile Εφαρμογή της Softone 360 είναι η “προέκταση” του προγράμματος Softone στο κινητό ή στο tablet σας με Online επικοινωνία και αμφίδρομη ενημέρωση. Ένα σύγχρονο εργαλείο που μεταφέρει εκτός γραφείου τις περισσότερες από τις καθημερινές λειτουργίες του προγράμματος, από την  ενημέρωση πωλήσεων, τζίρου και στατιστικών, μέχρι την καταχώρηση παραγγελιών, φορητή τιμολόγηση επί αυτοκινήτου, τις εισπράξεις ή τις εργασίες service. Δείτε περισσότερα στη σελίδα μας για το Softone 360

Τα πλεονεκτήματα της προτεινόμενης λύσης είναι πολλά. Ενδεικτικά μερικά από αυτά είναι:
  • Άμεση ενημέρωση των πωλήσεων σε λύσεις φορητής τιμολόγησης.
  • Αυτόματη ενημέρωση της αποθήκης για το διαθέσιμο και δεσμευμένο υπόλοιπο των ειδών σε λύσεις παραγγελιοληψίας.
  • Άμεση ενημέρωση της καρτέλας πελάτη σε λύσεις με εξωτερικούς εισπράκτορες.
  • Αποφυγή λαθών
  • Αποφυγή διπλής καταχώρησης (αρχικό χειρόγραφο και καταχώρηση στο ERP)
  • Online ενημέρωση του συνεργάτη σας που βρίσκεται εκτός γραφείου για τα υπόλοιπα και λοιπά στοιχεία πελατών, πληροφορίες ειδών κλπ.
  • Αποφυγή καθυστερήσεων
  • Δυνατότητες παραμετροποίησης και ανάπτυξης επιπλέον λειτουργιών και ειδικών αναγκών.
Επικοινωνήστε με τη New Software  για περισσότερες πληροφορίες και ενημέρωση για τα προγράμματα της Softone και τις λύσεις φορητής εκτύπωσης.