Αποστολή Καρτέλας σε Πελάτη

Αποστολή Καρτέλας σε Πελάτη

Αξιοποιώντας τη Soft1 λειτουργία για την “Αποστολή Καρτέλας”, μπορείτε να αποστέλλετε στους πελάτες σας (μεμονωμένα ή μαζικά) καρτέλα με αποτύπωση των συναλλαγών τους για οποιοδήποτε χρονικό διάστημα επιθυμείτε. Οι πελάτες σας θα λάβουν αυτόματα ενημερωτικό email, μέσα από το οποίο μπορούν να προβάλλουν την καρτέλα τους, να την αποδεχτούν ή ακόμη και να την απορρίψουν.

Αποστολή Καρτέλας σε Πελάτη

Συγκεκριμένα, η υπηρεσία παρέχεται δωρεάν από τη Softone σε κάθε επιχείρηση που χρησιμοποιεί το λογισμικό της Softone στο Cloud και/ή έχει ενεργοποιήσει την υπηρεσία Open Enterprise Engine

Κάθε επιχείρηση μπορεί:

1. να αποστέλλει σε όλους τους πελάτες της (μεμονωμένα ή μαζικά) καρτέλα με απεικόνιση των συναλλαγών τους για οποιοδήποτε χρονικό διάστημα
2. να έχει πλήρη εικόνα και έλεγχο κάθε αποστολής, καθώς αυτή καταχωρείται στο CRM και ενημερώνεται αυτόματα από τις ενέργειες του πελάτη-παραλήπτη.

Επιλέγοντας <Επόμενο> προβάλλεται λίστα με τους πελάτες, στους οποίους θα αποσταλεί η καρτέλα ενώ παρέχεται και δυνατότητα προεπισκόπησης.

kartela_pelati_03

Επιλέγοντας <Αποστολή>, οι πελάτες λαμβάνουν αυτόματα ενημερωτικό email, μέσα από το οποίο μπορούν να προβάλλουν την καρτέλα τους.

 

Για κάθε ενέργεια του πελάτη (προβολή, αποδοχή, απόρριψη) θα λαμβάνετε ειδοποιήσεις μέσω email, ενώ ταυτόχρονα θα προσαρμόζεται αυτόματα το status της CRM ενέργειας η οποία καταχωρήθηκε στο σύστημα, όταν επιλέξατε να αποστείλετε την καρτέλα.

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας