Δωρεάν εφαρμογή Web Report

Δωρεάν εφαρμογή Web Report

Soft1 Web Report: Δωρεάν Web εφαρμογή για μέχρι 5 χρήστες, με κάθε άδεια προγράμματος Soft1 Open Enterprise
Soft1 Web Report

Το Web Report είναι ένα σημαντικό εργαλείο πληροφόρησης το οποίο παρέχεται δωρεάν από την Softone σε όλους τους κατόχους των προγραμμάτων της σειράς OpEn.

Δίνει τη δυνατότητα στον χρήστη να βλέπει online δεδομένα και πληροφορίες από το Softone πρόγραμμα της επιχείρησης του, όπου κι αν βρίσκεται, από οποιαδήποτε συσκευή.

Το Web Report είναι ένα web application, οπότε τρέχει μέσα από οποιοδήποτε web browser, όπως Chrome, Firefox, Safari, Edge Κλπ. Ουσιαστικά “τρέχει” από οποιοδήποτε Smartphone κινητό του, tablet ή σταθερό υπολογιστή που έχει σύνδεση internet.

WebReport

To Soft1 Web Report αποτελεί ένα σημαντικό εργαλείο άμεσης ενημέρωσης των ανθρώπων της επιχείρησής σας, παρέχοντάς τους τη δυνατότητα προβολής όλων των διαθέσιμων εκτυπώσεων του Soft1 ERP Series 5, μέσα από το διαδίκτυο. Χωρίς ειδικές εγκαταστάσεις ή πρόσθετο εξοπλισμό, με κεντρικό έλεγχο δικαιωμάτων πρόσβασης και εξαιρετικά απλές εργασίες παραμετροποίησης.

Το Soft1 Web Report προσαρμόζεται πλήρως στις ιδιαίτερες απαιτήσεις της επιχείρησής σας, καθώς και στις ανάγκες επιμέρους θέσεων εργασίας, αυξάνοντας την παραγωγικότητα στελεχών που βρίσκονται συχνά εκτός γραφείου. Η λειτουργικότητα, το μενού εργασιών, τα εμφανιζόμενα πεδία, καθώς και άλλα στοιχεία της εφαρμογής, διαμορφώνονται εύκολα μέσα από το Soft1 ERP Series 5, βάσει του ρόλου κάθε εργαζόμενου.

Επικοινωνήστε μαζί μας  για περισσότερες πληροφορίες