Διασύνδεση με την Τράπεζα Πειραιώς

Διασύνδεση με την Τράπεζα Πειραιώς

Η SoftOne καλωσορίζει την Τράπεζα Πειραιώς

Η πρωτοποριακή λειτουργία Soft1 FinTech της SoftOne, που βραβεύτηκε ως το πλέον καινοτόμο προϊόν/υπηρεσία στα BITE Awards 2018, βρίσκεται πλέον σε πλήρη διασύνδεση και με την Τράπεζα Πειραιώς.

Πιο συγκεκριμένα, το Soft1 FinTech συνεργάζεται απρόσκοπτα με την πλατφόρμα rAPId LINK της Τράπεζας ΠΕΙΡΑΙΩΣ, επιτρέποντας στις επιχειρήσεις να διαχειρίζονται τις συναλλαγές τους με την τράπεζα απευθείας από το εμπορικό τους λογισμικό.

Το Soft1 FinTech, συνεργάζεται επίσης με την Εθνική Τράπεζα και αναμένεται να επεκταθεί η διασύνδεση του και με επιπλέον τράπεζες το επόμενο χρονικό διάστημα.

Η ενότητα Soft1 FinTech ενσωματώνεται στη νέα σειρά λογισμικού Soft1 Series 5, υποστηρίζοντας αποτελεσματικά όλες τις καθημερινές τραπεζικές εργασίες της σύγχρονης επιχείρησης. Από την προβολή του υπολοίπου και των κινήσεων των λογαριασμών της, την ενημέρωση του συστήματος για τις κινήσεις των λογαριασμών και τη δημιουργία των σχετικών παραστατικών, έως την πραγματοποίηση κινήσεων e-banking (εμβάσματα, μεταφορές και πληρωμές εξόδων) μέσα από το περιβάλλον εργασίας του Soft1. Εύκολα, γρήγορα και με ασφάλεια, χωρίς χειροκίνητες καταχωρήσεις και λάθη.

Επικοινωνήστε με τη New Software  για περισσότερες πληροφορίες και ενημέρωση για τα προγράμματα της Softone.