Ηλεκτρονική Τιμολόγηση με την υπηρεσία eINVOICE

Ηλεκτρονική τιμολόγηση

Ηλεκτρονική Τιμολόγηση με την υπηρεσία eINVOICE

Η NewSoftware, αξιοποιεί την υπηρεσία eINVOICE και πλέον αποστέλλει τα σχετικά φορολογικά παραστατικά, με ηλεκτρονική τιμολόγηση, απευθείας από πρόγραμμα της Softone.

Η υπηρεσία eINVOICE παρέχεται από την Softone και συνδέεται τόσο με το ERP Softone, όσο και με εφαρμογές τρίτων κατασκευαστών και λειτουργεί στις υποδομές της πλατφόρμας Windows Azure της Microsoft.

Με πιστοποιήσεις ISO/IEC 20000:1-2011 και EN ISO 27001:2013 για τη διαχείριση υπηρεσιών και την ασφάλεια πληροφοριών αντίστοιχα, η πρωτοποριακή λύση eINVOICE της Softone, εγγυάται τη μέγιστη ασφάλεια και αξιοπιστία στη διαχείριση των δεδομένων.

Λειτουργικά Χαρακτηριστικά

Διασύνδεση με οποιοδήποτε ERP

H υπηρεσία ηλεκτρονικής τιμολόγησης της Softone, διασυνδέεται με το εμπορικό λογισμικό ή το σύστημα τιμολόγησης της επιχείρησής σας, με τη χρήση ενός απλού API, προσφέροντάς σας έναν ασφαλή και άμεσο τρόπο αποστολής όλων των παραστατικών σας στους πελάτες σας.

Ευέλικτη παράδοση

Η υπηρεσία προσφέρει στην επιχείρησή σας την ευελιξία προσαρμογής στις ανάγκες και απαιτήσεις των πελατών σας, με την παράδοση ηλεκτρονικών τιμολογίων (μέσω του web portal της υπηρεσίας) ή την αποστολή τους σε έντυπη μορφή (μέσω υπηρεσίας courier).

Ψηφιακή σήμανση

Η υπηρεσία παρέχει ψηφιακή σήμανση και πιστοποίηση σε κάθε ένα εκδιδόμενο παραστατικό, με σκοπό τη διασφάλισή σας έναντι κάθε φορολογικής αρχής.

Αρχειοθέτηση

Όλα τα παραστατικά που αποστέλλονται μέσω της υπηρεσίας, αρχειοθετούνται στο cloud για συνολικό διάστημα πέντε ετών από την ημερομηνία έκδοσής τους, ή και για περισσότερο, ανάλογα με τις ανάγκες σας.

Συνημμένα αρχεία

Μέσω της υπηρεσίας, μπορείτε να επισυνάπτετε και να αποστέλλετε μαζί με τα τιμολόγια των πελατών σας, σημαντικά συνοδευτικά αρχεία όπως φυλλάδια, συμβάσεις, φορτωτικά έγγραφα κλπ

Προηγμένη αναζήτηση

Η υπηρεσία E-Invoicing διαθέτει προηγμένες δυνατότητες αναζήτησης οποιουδήποτε τιμολογίου ή ακόμη και ομάδας τιμολογίων, μέσω απλών αναζητήσεων με λέξεις ή φράσεις-κλειδιά.

Μέγιστη ασφάλεια δεδομένων

Με πιστοποίηση ISO για την ασφάλεια δεδομένων και πρωτόκολλα ασφαλείας SSL, η Softone εγγυάται μέγιστη ασφάλεια κατά τη διαχείριση των τιμολογίων της επιχείρησής σας, παρέχοντας ταυτόχρονα πρόσβαση στο web portal της υπηρεσίας μόνο σε εξουσιοδοτημένους χρήστες.

Μεταφόρτωση παλαιότερων παραστατικών

Η λύση ηλεκτρονικής τιμολόγησης της Softone παρέχει τη δυνατότητα μεταφόρτωσης και ενσωμάτωσης στην υπηρεσία, και παραστατικών παλαιότερων ετών της επιχείρησής σας.

Πρόσβαση από παντού

Με τη χρήση οποιουδήποτε browser, τόσο εσείς, όσο και οι πελάτες της επιχείρησης σας, μπορείτε να έχετε ασφαλή πρόσβαση στην υπηρεσία σε πραγματικό χρόνο (24/7), από όπου και αν βρίσκεστε, με τη χρήση κάθε συσκευής.

1-to-1 marketing

Αξιοποιώντας τη δυνατότητα που σας παρέχει το web portal της υπηρεσίας, μπορείτε να επικοινωνείτε άμεσα και στοχευμένα διαφημιστικά μηνύματα στον πελάτη-παραλήπτη κάθε ενός τιμολογίου.

Επικοινωνήσετε μαζί μας για μια δωρεάν παρουσίαση της υπηρεσίας