Δωρεάν Σεμινάριο: Υποβολή ΜΥΦ 2016 από το ERP πρόγραμμα της Softone

ΜΥΦ 2016 Softone

Δωρεάν Σεμινάριο: Υποβολή ΜΥΦ 2016 από το ERP πρόγραμμα της Softone

H NewSoftware  διοργανώνει στις 15/3/2016, ΔΩΡΕΑΝ online σεμινάριο για την υποβολή της ΜΥΦ 2016 μέσα από το πρόγραμμα της Softone. Το σεμινάριο απευθύνεται σε όσες επιχειρήσεις έχουν ήδη το πρόγραμμα της Softone και έχουν υποχρέωση υποβολής των αρχείων ΜΥΦ μέχρι 31/3/2016.

Θα γίνει αναλυτική παρουσίαση για το πως υπολογίζει και δημιουργεί το πρόγραμμα τις εγγραφές ΜΥΦ, είτε από το εμπορικό, είτε από το λογιστικό κύκλωμα και πως μπορούμε να κάνουμε έλεγχο των στοιχείων προς υποβολή. Στη συνέχεια θα αναλυθεί ο τρόπος διόρθωσης τυχών εγγραφών και ο επανυπολογισμός της ΜΥΦ. Τελευταίο βήμα είναι η δημιουργία και εξαγωγή των εγγραφών στα απαραίτητα αρχεία, για την υποβολή τους στο taxis.

Εκτιμώμενη διάρκεια του σεμιναρίου 1 ώρα

Όλα τα ηλεκτρονικά σεμινάρια  – webinars της NewSoftware γίνονται με τη χρήση Blackboard Collaborate, μέσα από το σύστημα Livetraining της Cosmolearn. Η Blackboard Collaborate είναι η πιο εξειδικευμένη πλατφόρμα για ζωντανή εξ αποστάσεως εκπαίδευση μέσω internet.  Η NewSoftware είναι εξουσιοδοτημένος  αντιπρόσωπος και συνεργάτης της Cosmolearn για την διάθεση και υποστήριξη της υπηρεσίας Livetraining.

Προτείνεται η χρήση του ακόλουθου εξοπλισμού:

1)Υπολογιστής (Desktop ή Laptop)

2) Για την καλύτερη δυνατή εμπειρία παρακολούθησης και συμμετοχής, προτείνεται να χρησιμοποιήσετε τον περιηγητή ιστοσελίδων Chrome  – Αν δεν χρησιμοποιηθεί ο chrome, απαιτείται να υπάρχει εγκατεστημένος στον υπολογιστή σας ο Adobe flash player (Αν δεν τον διαθέτετε μπορείτε να τον κατεβάσετε από την ιστοσελίδα https://get.adobe.com/flashplayer/?fpchrome )

3) Λειτουργικά συστήματα που υποστηρίζονται: Windows 7 ή οποιαδήποτε μεταγενέστερη έκδοση των Windows, Ios 10.9, 10.10

 

Για τη συμμετοχή στο σεμινάριο απαιτείται εγγραφή στον παρακάτω σύνδεσμο:

Softone webinar