Απογραφή Αποθήκης

Απογραφή Αποθήκης

Bluetooth Barcode Scanner 2 σε 1

Αποκτήστε το φορητό Bluetooth Βarcode Scanner Mindeo και αξιοποιήστε το είτε για να σκανάρετε τα είδη σας κατά την πώληση τους, είτε λειτουργώντας το αυτόνομα για την απογραφή της αποθήκης σας.

Διατίθεται σε δύο μοντέλα με αναγνώστη γραμμικού κώδικά 1D αλλά και 2D. Και τα δυο μοντέλα είναι σχεδιασμένα σε μέγεθος μικρού κινητού και εξαιρετικά ελαφριά, προσφέρουν άριστη κινητικότητα στο χρήστη τους. Είναι ικανά να συνδεθούν μέσω Bluetooth με οποιοδήποτε smartphone ή tablet. Είναι συμβατά με Android και iOS γεγονός που τα καθιστά σύγχρονα και λειτουργικά. Σχεδιασμένα ώστε να λειτουργούν σε διάφορα εργασιακά περιβάλλοντα, είναι πολύ γρήγορα στο σκανάρισμα (100 scans/δευτερόλεπτο), ενώ είναι και προγραμματιζόμενα. Η μεγάλη χωρητικότητα αποθήκευσης δεδομένων και η μεγάλης διάρκειας μπαταρία που διαθέτουν, παρέχουν υψηλή ποιότητα και απόδοση στη συλλογή δεδομένων. Μια μικρή φορητή αλλά και οικονομική λύση μόνο με 159€+ΦΠΑ για το μοντέλο 1D ή με 229€+ΦΠΑ για το μοντέλο 1D/2D

Ανάλογα με τις ανάγκες απογραφής και διακίνησης των εμπορευμάτων σας, μπορούμε να ετοιμάσουμε ολοκληρωμένη πρόταση με μια μεγάλη γκάμα φορητών τερματικών, φορητούς εκτυπωτές, και λύσεις φορητής τιμολόγησης.