Softone εφαρμογές

SOFTONE ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ

Διαθέτουμε όλες τις Softone εφαρμογές και αναλαμβάνουμε ότι χρειάζεται σχετικά με την εκπαίδευση των μελλοντικών χρηστών καθώς και την υποστήριξή τους. Η NewSoftware, είναι εξουσιοδοτημένος αντιπρόσωπος και αποτελεί πιστοποιημένο support center της Softone. Επιλέξαμε να συνεργαστούμε με την Softone, επενδύοντας σε αυτό που σήμερα αναδεικνύεται ως το καλύτερο πρόγραμμα της ελληνικής αγοράς, για τις περισσότερες ελληνικές επιχειρήσεις.

Ένα σύγχρονο λογισμικό το οποίο αγαπούν όλοι οι χρήστες για την ευκολία του, αλλά και οι επιχειρηματίες για τις πολλαπλές επιλογές διάθεσης και λειτουργικότητας και το οποίο μειώνει σημαντικά το αρχικό αλλά και το ετήσιο κόστος λειτουργίας της μηχανογράφησης.

Ένα μεγάλο πλεονέκτημα της Softone, είναι ότι διαθέτει ένα πλήρες ERP πρόγραμμα, το οποίο μπορεί να καλύψει από μικρές ατομικές επιχειρήσεις ή ελεύθερους επαγγελματίες, μέχρι μεγάλες εμπορικές ή βιομηχανικές εταιρείες. Για να το πετύχει αυτό, έχει δημιουργήσει διαφορετικούς εμπορικούς συνδυασμούς του προγράμματος, προσδίδοντας σε κάθε συνδυασμό τις λειτουργίες εκείνες που συνήθως χρειάζονται οι επιχειρήσεις στις οποίες απευθύνεται.

Οποιοδήποτε συνδυασμός μπορεί να αναβαθμιστεί μελλοντικά σε μεγαλύτερο πρόγραμμα ή να προστεθούν λειτουργίες, έτσι ώστε να καλύψει μελλοντικές ανάγκες της επιχείρησης, χωρίς ποτέ να χρειαστεί μετάβαση σε άλλο πρόγραμμα. Απλώς εμφανίζονται και ενεργοποιούνται οι νέες λειτουργίες. Άρα μια επιχείρηση μπορεί, για παράδειγμα, να ξεκινήσει με το Soft1-120 ή Soft1-Epxerss και στο μέλλον να αναβαθμίσει το πρόγραμμα της επιλογής της με μια απλή διαδικασία ενός λεπτού. Εύκολα και γρήγορα, χωρίς να μεταβείτε ούτε να μάθετε άλλο πρόγραμμα, χωρίς να χάσετε δεδομένα, τα προγράμματα της Softone θα είναι δίπλα σας για κάθε ανάγκη σας.

Παρακάτω μπορείτε ενδεικτικά να δείτε μερικές από τις διαθέσιμες εμπορικές κατηγορίες του προγράμματος της Softone, ανάλογα με το μέγεθος της επιχείρησής σας. Σε κάθε περίπτωση, είμαστε στη διάθεση σας προκειμένου να βρούμε μαζί τον καταλληλότερο συνδυασμό για τη δική σας επιχείρηση.

  • All
  • StartUP
  • Μικρές & Μεσαίες Επιχειρήσεις
  • Μεγάλες Επιχειρήσεις
  • Web & Mobile Apps
Best
StartUP, Μεγάλες Επιχειρήσεις, Μικρές & Μεσαίες Επιχειρήσεις
Μεγάλες Επιχειρήσεις, Μικρές & Μεσαίες Επιχειρήσεις
StartUP, Μικρές & Μεσαίες Επιχειρήσεις
Μεγάλες Επιχειρήσεις, Μικρές & Μεσαίες Επιχειρήσεις