i-bank Simple Pay Spot

i-bank Simple Pay Spot

Αποκτήστε νέα έσοδα και αυξημένη επισκεψιμότητα !

Εύκολα και γρήγορα εντάσσοντας το κατάστημά σας στο δίκτυο i-bank Simple Pay Spot της Εθνικής.

scannΣτα καταστήματα μικρής λιανικής που εντάσσονται στο δίκτυο i-bank Simple Pay Spot, οι καταναλωτές μπορούν να εξοφλούν τους λογαριασμούς τους σε ΔΕΗ, ΕΥΔΑΠ, κινητή και σταθερή τηλεφωνία κ.ά., και πολύ σύντομα,  να προμηθεύονται άυλα προϊόντα, όπως χρόνο καρτοκινητής τηλεφωνίας ή e-παράβολο. Η πραγματοποίηση των συναλλαγών γίνεται με την καταβολή μετρητών από τον πελάτη και ισόποση χρέωση του ειδικού λογαριασμού που θα τηρεί το κατάστημα λιανικής στην Εθνική Τράπεζα, ενώ σύντομα θα είναι διαθέσιμη και η δυνατότητα πληρωμής με χρέωση πιστωτικής ή χρεωστικής κάρτας της Εθνικής, καθώς και άλλων τραπεζών.

 

H νέα υπηρεσία ηλεκτρονικών πληρωμών i-bank Simple Pay Spot στις επιχειρήσεις μικρής λιανικής, λειτουργεί με τα προηγμένα ταμειακά συστήματα  που ταυτόχρονα εξυπηρετούν και τις καθημερινές ανάγκες πωλήσεων του καταστήματος.

Οφέλη για τα καταστήματα λιανικής 
Τα οφέλη για τις επιχειρήσεις μικρής λιανικής που θα γίνουν Σημεία Πληρωμής του i-bank Simple Pay Spot είναι πολλαπλά:
  • Η καθημερινή πελατεία αυξάνεται, διευρύνονται οι εργασίες και δημιουργούνται νέες πηγές εσόδων.
  • Η σηματοδότηση του καταστήματος ως εγκεκριμένου σημείου «i-bank Simple Pay Spot» του παρέχει κύρος και αναγνωρισιμότητα, διαφοροποιώντας το από τον τοπικό ανταγωνισμό.
  • Το κατάστημα απολαμβάνει ιδιαίτερης προβολής, τόσο μέσα από τις τακτικές διαφημιστικές καμπάνιες της Εθνικής Τράπεζας για το δίκτυο «i-bank Simple Pay Spot», όσο και μέσα από την ένταξή του σε ειδική ιστοσελίδα που περιλαμβάνει όλα τα «Σημεία Πληρωμής».

 

Πώς θα γίνετε μέλος του Δικτύου i-bank Simple Pay Spot ?
ethniki-trapeza-slogan
Μέσω της NewSoftware ! Η διαδικασία ένταξης της επιχείρησης στο δίκτυο i-bank Simple Pay Spot είναι γρήγορη, απλή και διεκπεραιώνεται µέσω της εταιρείας μας. Προϋπόθεση αποτελεί η τήρηση καταθετικού λογαριασμού στην Εθνική Τράπεζα και η τροφοδότησή του με αντίτιμο των πραγματοποιούμενων ημερήσιων συναλλαγών, καθώς και η ύπαρξη ευρυζωνικής σύνδεσης Internet, από οποιοδήποτε πάροχο, στο κατάστημα της επιχείρησης.
Η πίστωση του λογαριασμού με χρήματα σε πραγματικό χρόνο, μπορεί να γίνει εύκολα και απλά από τον ιδιοκτήτη του σημείου, με όλους τους προσφερόμενους  τρόπους που διαθέτει η Τράπεζα (Κατάστημα, ΑΤΜ με αυτόματο καταθετήριο, i-bank Internet Banking).
Η υπηρεσία «i-bank Simple  Pay Spot» εξυπηρετεί σήμερα την πληρωμή λογαριασμών για τις ακόλουθες επιχειρήσεις και οργανισμούς:
plirwmi-logariasmwn
και σύντομα για την πώληση άυλων καρτών κινητής τηλεφωνίας των εταιρειών:
pwlisi-kartwn
 Οι πληρωμές μπορούν να διεκπεραιωθούν άμεσα μέσα μόνο από τα συστήματα ταμείου  “Elio POSS” και “Microemporio RMS”.
combo
Υλικοτεχνική υποδομή
Μέσω των προηγμένων συστημάτων ταμείου, κάθε σημείο πληρωμής i-bank Simple Pay Spot εξοπλίζεται με την πλέον εξελιγμένη υλικοτεχνική υποδομή, που συνδέεται με απόλυτα αυτοματοποιημένο και ασφαλή τρόπο με τα συστήματα της Εθνικής Τράπεζας.
Και όχι μόνο αυτό. Υποστηρίζει ταυτόχρονα και ευρύτερες ανάγκες του καταστήματος, όπως έκδοση νόμιμων φορολογικών αποδείξεων λιανικής πώλησης και τιμολογίων, πλήρη διαχείριση λειτουργιών ταμείου, εμπορική και οικονομική διαχείριση της επιχείρησης (αποθήκη, πελάτες, προμηθευτές) κ.ά. Επίσης, μέσω της υπηρεσίας Link4all που διαθέτει η εταιρεία RBS μπορεί να έχει αναλυτική πληροφόρηση για όλες τις συναλλαγές που έχει πραγματοποιήσει, αναλυτικά στοιχεία του αριθμού συναλλαγών και ποσών που έχουν εισπραχθεί, όπως και των αντίστοιχων προμηθειών που αναλογούν.
Video
Δείτε πώς μπορείτε να εξυπηρετήσετε την πληρωμή λογαριασμών των πελατών σας, εύκολα και γρήγορα, με τη νέα υπηρεσία i-bank Simple Pay Spot.

 

Εξασφαλίστε στο κατάστημα σας, μια εξαιρετική προβολή,

νέους πελάτες και πρόσθετα έσοδα.

Γίνετε εσείς το i-bank Simple Pay Spot της περιοχής σας  !

Επικοινωνήστε μαζί μας στο 211-7800500 για ραντεβού και παρουσίαση του συστήματος.